top of page

WERKWIJZE

Iedere duurzame transformatie is uniek

Transformeren naar een duurzame mindset

Tiffany Pergens heeft een uniek gedachtegoed 'de duurzame mindset' ontwikkeld om duurzame systeemverandering te stimuleren. Met oog voor zowel de onderstroom als bovenstroom in individuen, teams en organisaties wordt een transformatie gerealiseerd. Het gedachtegoed 'de duurzame mindset' vormt de basis van de transformatie opgaven waarbij Tiffany de volgende uitgangspunten gebruikt:

Mensgericht duurzaam veranderen

Mensgericht & teambuilding

Iedere stem dient gehoord te worden. Duurzame veranderingen zijn vaak sterk gekleurd en gesprekken kunnen plaatsvinden tussen uitersten. Tiffany doorziet de verschillende dynamieken in de onderstroom, erkent de aanwezige verschillen, zet de sterkten van ieder individu in en maakt de verbinding tussen mensen zodat veranderingen op het diepste niveau geactiveerd worden. 

duurzaamheid vraagt om maatwerk

Maatwerk & persoonlijk

Ieder individu, ieder team en iedere organisatie is uniek. Iedere oplossing vraagt dan ook om een specifieke aanpak. Voor een duurzame transformatie is dus niet één oplossing. In iedere opdracht wordt maatwerk  geleverd wat aansluit op de behoeften. dynamieken en wensen van jouw organisatie.

Duurzaam veranderen

Integraal

Oplossingen voor jou, je team en/of jouw organisatie worden integraal bekeken. Tiffany werkt dwars door organisaties heen om zichtbare maar ook onzichtbare zaken die een duurzame verandering in de weg kunnen zitten, te transformeren. Daarbij heeft zij een holistisch perspectief op het onderwerp duurzaamheid.

Duurzaam verandermanagement

Duurzaam

Het is van belang dat jijzelf, je team en/of je organisatie na een opdracht zelfstandig verder kan. Uitgangspunt is dan ook dat Tiffany zich overbodig maakt. De unieke transformatiekracht van individuen wordt bij iedere opdracht aangezet en getransformeerd zodat een duurzame transformatie zelfstandig kan plaatsvinden. 

bottom of page