top of page

TRAINING 'EEN DUURZAME MINDSET'

Mindset first. Action second.

TIF18.jpg

Empower nu jouw medewerkers met de unieke training 'een duurzame mindset'

Empower medewerkers met de duurzame mindset en vergroot hun duurzame impact

Een duurzame organisatie start bij een duurzame mindset van jouw medewerkers. Organisaties bestaan uit mensen, mensen die duurzame ambities in én buiten jouw organisatie verder brengen. Als het gaat om duurzaamheid in organisaties wordt er dagelijks gewerkt aan zaken als het verduurzamen van gebouwen, bedrijfsprocessen, investeringen en facilitaire voorzieningen. Hierbij blijft de impact van individuele medewerkers veelal onbesproken. Hier brengt de training 'Een duurzame mindset' verandering in. 

 

Wil jij de duurzame impact van jouw organisatie vergroten en versnellen? En wil jij dat duurzaamheid een vanzelfsprekend thema is in jouw organisatie? Transformeer dan de mindset van jouw medewerkers. Door te investeren in de mindset van jouw medewerkers reikt de duurzame impact verder dan jouw organisatie én dragen medewerkers duurzame ideeën en initiatieven aan om de duurzaamheidsambities van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

duurzaamheidstraining

Doel

Versneld duurzaamheidsdoelstellingen bereiken door de mindset van medewerkers te transformeren van individuen.

Resultaten voor de organisatie

 • Jouw organisatie onderscheidt zich door een stap verder te gaan t.o.v. reguliere duurzaamheidsmaatregelen. Door aan de slag te gaan met de mindset van het personeel wordt de impact vergroot binnen én buiten jouw organisatie;

 • Bewustzijn voor duurzaamheid op de werkvloer;

 • Een gedeelde taal over wat duurzaamheid is;

 • Medewerkers weten welke bijdragen zij privé en zakelijk kunnen leveren om hun impact te vergroten;

 • Intern draagvlak voor duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie;

 • Duurzame ideeën en initiatieven worden aangejaagd in jouw organisatie.

Vergroot de duurzame impact van jouw medewerkers

Programma

De training bestaat uit een 8-urig programma vol inspiratie, kennis en creativiteit. Onderstaand het programma voor deelnemers uit jouw organisatie op hoofdlijnen. Maatwerk per organisatie is mogelijk.

Introductie

De introductie bestaat uit een check-in met de groep. De spelregels voor de training en de opzet van het programma worden toegelicht. 

Theoretisch kader

Het theoretisch kader is een introductie aan deelnemers over klimaatverandering, de duurzaamheidstransitie, transfromaties en onze menselijke mindset. Deelnemers worden op een laagdrempelige en open manier meegenomen in het unieke gedachtegoed  'een duurzame mindset' van Transformational Friends. Zij leren wat duurzaamheid is en krijgen inzicht in wat een duurzame mindset betekent.  

 

Deel 1: Impact

Tijdens dit deel staan we stil bij welke voet- en handafdruk deelnemers maken. Deelnemers krijgen een gevoel bij waar zij hun impact kunnen vergroten en hoe zij anderen positief kunnen inspireren, zowel op privé als op zakelijk vlak. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de CO2 voetafdruk maar naar het duurzaamheidsvraagstuk in brede zin.

Deel 2: Mindset

Deelnemers gaan in deel twee aan de slag met hun eigen mindset. Ze worden o.a. begeleid in het in kaart brengen van hun eigen overtuigingen en denkwijzen rondom duurzaamheid. Deelnemers worden bewust gemaakt van hoe zij over duurzaamheid denken en ontvangen tips en coaching in hoe zij met hun overtuigingen kunnen omgaan.

Deel 3: Een duurzaam actieplan

De deelnemers zijn inmiddels bewust van hun impact en mindset. In deel drie gaan zij aan de slag met een persoonlijk duurzaam actieplan. Inspiratie en kennis wordt aan deelnemers geboden om een passend plan op te stellen op zowel privé en zakelijk vlak.

Deel 4: Een duurzaam gesprek

In groepsverband wordt stilgestaan bij de inzichten gedurende de dag. Deelnemers reflecteren met elkaar over de opgedane inzichten en staan stil bij welke duurzame inzichten zij meenemen na de training. Ook wordt stilgestaan bij welke rol deelnemers op het gebied van duurzaamheid voor de organisatie kunnen vervullen.

duurzaamheidscoach

Praktische informatie

Trainer

Locatie

Groepsgrootte

Duur

Op aanvraag. Online en op locatie is mogelijk.

Maximaal 15-20 personen per sessie.

8 uur waarbij maatwerk mogelijk is.

Datum

Taal

Maatwerk en intake

Investering

Op aanvraag.

Nederlands of Engels.

Maatwerk van de training is mogelijk bij het  intakegesprek.

Vanaf €1950 excl. BTW.

Empower de mindset van jouw medewerkers

Wanneer past deze training bij mijn organisatie?

 • De organisatie meer aandacht en bewustzijn voor duurzaamheid bij medewerkers wil creëren;​

 • Jouw organisatie een gedeelde taal en visie wil neerzetten rondom het onderwerp duurzaamheid;

 • Duurzaamheidsdoelstellingen versneld wil behalen;

 • De organisatie een vergrootte duurzame impact wil leveren door niet alleen reguliere maatregelen te treffen maar ook aan de slag wil gaan met de mindset van haar eigen personeel;

 • Jouw organisatie een stap verder wil zetten in haar duurzame imago.

IMG_4004.jpg
bottom of page