top of page
Zoeken

Mijn boekentips over duurzaamheid, mindset en transformatie voor jou!

Tijd voor een goed boek over duurzaamheid, mindset en transformaties? In mijn zoektocht naar welke mindset een duurzame transformatie vraagt, stuitte ik op vele boeken over duurzaamheid, transformatie, organisatieverandering, mindset en leiderschap. In dit artikel deel ik met jou enkele boeken die voor mij belangrijk waren tijdens mijn reis naar een duurzame mindset. De boeken gaan over o.a. duurzaamheid, transformaties, systeemverandering en mindsetvorming:


  1. Greta Thunberg - Het Klimaatboek

Wil jij meer weten over duurzaamheid, transformaties en mindsetvorming in tijden van transitie? Ontdek dan hier mijn diensten en bekijk hoe ik jou, je team en/of jouw organisatie kan helpen.


Geschreven door: Tiffany Pergens.


boeken
boekentips duurzaamheid mindset transformaties

December 2022.

Comentários


bottom of page