top of page

DIENSTEN

Kun jij ook een duurzame mindset in jouw organisatie gebruiken?

Train medewerkers in het bezitten van een duurzame mindset. Maak medewerkers intrinsiek gemotiveerd, geef hen handelingsperspectief en skills om duurzaamheidsdoelstellingen in jouw organisatie te behalen. 

Boek hier Tiffany Pergens als spreker om het gedachtegoed de duurzame mindset te presenteren.

Inspireer en activeer jouw doelgroep met het gedachtegoed 'een duurzame mindset'. Na een sessie kijken deelnemers met een frisse blik en een andere mindset naar processen in jouw organisatie. 

Empower het managementteam, bestuursleden, medewerkers of volksvertegenwoordigers om een grotere duurzame impact te maken. Neem hen mee in wat duurzaamheid is, welke mindset nodig is voor duurzame transformaties en creëer draagvlak voor duurzaamheidsdoelstellingen.

De DMS maakt verschillende mindsets in één oogopslag inzichtelijk. Achterhaal met deze scan hoe ver de mindset van jouw organisatie ontwikkeld is en ontdek het ontwikkelpotentieel.

Loop jij tegen weerstand, scepsis, complexiteit of tegenstrijdigheden aan in het doorvoeren van duurzaamheidsmaatregelen? En wil je processen weer laten stromen? Ontdek de mogelijkheden voor professionals die werken aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Klanten & samenwerkingen

Duurzaamheidstraining traineeship young professionals
Duurzaamheidstraining trainees
duurzaamheidstraining traineeship
bottom of page